Limba română, întrebare adresată de Bubu3k, 9 ani în urmă

Alcatuiti o poveste cu un personaj al lui Ion Creanga..Sa fie lunga si sa aiba nazdravanii...Please

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de iuliapurecel
1
O data ca niciodata ca daca nu ar fi existat nu s-ar fi povestit pe cand paduchii aveau legt de picioare zece ocale exista un baiat pe nume Ion caruia prieteni ii ziceau si Nica.
   Intr-o zi lui Nica ii era pofta de niste peste. Mama lui nu-l lasa sa mearga la pescuit pentru ca erau serpi prin apa.Mama i-a spus ca daca v-a iesi din curte de atatea ori il va batea cati atatia pasi a mers. Nica neatent nu a auzit vorbele mamei lui si peste o ora a mers la unchiul lui. Mama lui Nica la atentionat pe unchiul vasile ca daca il vede pe nica pe drum sau vine la el sa o strige sau sa fluiere.Vasile fluiera o data de doua ori iar a treia oara mama lui nica era langa el.Si ce bataie ia tras lui nica atatea nuiele cati pasi a facut pana la unchiul vasile in curte!
Ion nu se potoli si se duse sa se plimbe matusa Marioara vazand-ul fluiera o data si mama lui langa el bataie ce si-a luat dar tot nu sa potolit! Pana la urma a decis sa se strecoare printere copaci case si restul din sat! Ajungand la rau vazu multi serpi si se intoarse. 
       Mama vazand-ul ia spus ca ea la avertizat in legatura cu serpii.De atunci nica a mai facut multe boacane dar au fost iertate cu niste batai zdravene!
                                       SFARSIT!

iuliapurecel: Sper ca te-am ajutat
Alte întrebări interesante