Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Alcătuiți o povestire scurtă sau o poveste .
Personajele pot fi persoane,insecte și chiar obiecte!!
Vă rog urgent!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
3
       Este primăvară. O sferă rotundă se plimbă pe bolta cerească orbind cu lumina sa totul ce are ochi. Păsărelele ciripesc și zboară precum niște balerine măiestre ce joacă într-o piesă de teatru nemaivăzută. Peste tot este întinsă o pelerină verde cu mici firicele dese ce par a fi spini, dar nu înțeapă. Stau cu capul sprijinit de geamul mașinii simțind pietrele ce treceau pe sub roți și o făceau să salte în sus spre cer, iar pe mine făcându-mă să tresar mereu.
        Am ajuns la casa bunicilor unde va trebui să locuiesc vacanță aceasta. Bunica este o femeie bună ce iubește plantele. Ea mereu mi-a spus să fiu bun cu ele pentru că ele îmi sunt prietene mereu. Nu am crezut-o până primăvara trecută, când o plantă mi-a vorbit. Bunicul este un om înalt și plinuț. Mereu povestește despre întâmplările lui de pe frontul de luptă. Uneori bunicul meu este cam aspru cu mine, dar asta nu mă face să nu-l iubesc.
      După ce părinții mei au plecat, mi-am luat traista dată de bunica și am plecat în pădure. Acolo m-am întâlnit cu o mulțime de plante și insecte care sunt cu toți prietenii mei. Am discutat despre oameni, acei oameni care rănesc insectele. Ricu ,un gândac de cartof, mă mustra și îmi amintea cât de rău m-am purtat cu el când l-am întâlnit, deoarece am vrut să-l calc cu piciorul. Și toată ziua m-am certat cu el până când mi-am deschis traista și am împărțit din mâncarea mea tuturor, atunci el era lihnit și a venit să ia mâncare.
       În fiecare zi din vacanță am fost în pădure jucându-mă cu prietenii mei cei mai buni.

Utilizator anonim: N-am cum să șterg un răspuns. Scuze
Utilizator anonim: Nu am cum să-l șterg. Îmi pare rău..
Utilizator anonim: Da. Tu ai cerut o poveste sau o povestire - așa că eu am făcut-o poveste și nu povestire.
Utilizator anonim: Ce este cu întrebările acestea? Citește și vei afla. Eu ma răspuns la întrebare.
Utilizator anonim: *Am -ma
crin234: Aminprivet1 Răspunsurile nu se șterg doar pentru că așa utilizatorul vrea.Ele se sterg doar dintr-un motiv întemeiat,fie că sunt copiate,fie că nu corespund cerinței sau alte motive.
Alte întrebări interesante