Limba română, întrebare adresată de bggvs11, 9 ani în urmă

Alcatuiti o scurta compunere (10-12), in care sa realitati o vizita pe ati facuto la gradina zoologica din imaginatie .Folositi cat mai multe substantive. VA ROG
Va rog ajutatima e urgent
Dau coronita

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de elisabetageorgica11
0
Era o zi de vară și eram in vacanță. Mama îmi promisese de multa vreme că intr un weekend endmerge

bggvs11: astea sun 12 randuri???Mai lunga
elisabetageorgica11: Scuze. Continui aici:
elisabetageorgica11: va merge cu mine la Cluj la zoo. Așteptăm cu nerăbdare. A sosit ziua cea mare. Împreună cu părinții și fratele meu am pornit la drum. Am atâtea animale preferate, pe toate le iubesc. In curtea noastră sunt multe păsări, avem și un cal 2 câini și 3 pisici. Despre iepurași ce sa mai spun, toți vecinii vin să i admire.
bggvs11: Sti ce nu inteleg?De la gradina zoo ai ajuns la curtea ta
bggvs11: As vrea ceva mai bine compus
elisabetageorgica11: Am ajuns repede, la zoo are destul de aglomerat. Am admirat toți numeroase animale , de pe toate continentele. Ne am amuzat când am văzut maimuțele care ar certau gălăgioase de la banane. Am văzut cum alergau panterele și leii. Ne am distrat pe seama urșilor care ar racoreau in apa.
elisabetageorgica11: Cel mai mult ne au plăcut păunii care își etalau penele frumos colorate, ei erau cei mai admirați . Am făcut multe fotografii. A fost o zi minunata, ne am întors relaxați și cu multe amintiri minunate. Pe lângă poze, vom păstra și suvenirurile ppe care le am cumpărat la ieșirea de la zoo: animale de pluș și jucării pentru cățeii și pisicile noastre.
bggvs11: Multumesc ,dar cum sa incep?
Alte întrebări interesante