Limba română, întrebare adresată de valentinavalen, 9 ani în urmă

Alcatuiti o scurta compunere,in care sa relatati o vizita pe care ati facuto la Gradina Botanica sau la Gradina Zoologica.Folositi cat mai multe substantive.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de iasminatugui
14
Saptamina trecuta am fost in vizita la Gradina Zoologica.A fost pur si simplu fascinant,atitea animale in jur pe care nu le-am mai intilnit niciodata:lei,zebre,camile,ursi,maimute,fel de fel de pasari.Intradevar parca am ajuns intr-un basm plin cu fantezii.Niciodata nu o sa uit aceasta zi spectaculoasa.
Răspuns de seretanrebeca
15
Gradina zoologica
Intr-o zi eu impreuna cu clasa mea si cu invatatoarea noastra am decis sa mergem in excursie la gradina zoologica la Oradea.
Am calatorit cu autobuzul iar cand  am ajuns la gradina zoologica era inchisa si de aceea a trebuit sa asteptam aproximativ o jumatate de ora.
Cand am intrat am vazut tigrii,lei.maimute,ursi,lupi,vulpe,iepuri,lama,strut,papagali,lebede,dihori,mai multe pasari,si un magar. Unul dintre colegi nu stia ca o lama scuipa si s-a apropiat prea tare de cusca in care era aceasta iar lama l-a scuipat.In acel moment toti am inceput sa radem iar el s-a curatat si am mers sa mai vedem ce animale si pasari sunt in alta parte a gradinii zoologice.Am vizitat toata gradina zoologica din Oradea in aproximativ o ora si jumatate.A fost grozav! Atunci am promis ca ne vom intoarce negresit! Cam asta e,sper ca te-am ajutat! Substantivele le gasesti tu! P.S. La gradina botanica nu am fost niciodata!
Alte întrebări interesante