Limba română, întrebare adresată de Tini10, 9 ani în urmă

Alcatuiti um mic text din 5 enunturi,in care sa relatezi de ce nu ai rea sa plece copilaria de la tine.
Ms

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de leseonok
0
Prietenii sunt greu de gasit, nu pentru ca ii cauti ci pentru ca iti intra in viata oameni de care te atasezi, dar care sunt de neatins. Pur si simplu ei au o mie de prieteni ca tine, pentru nici unul nu simt mai mult. Ei te privesc pe tine asa cum privesc pe toata lumea, tu ii privesti pe ei ca fiind fratii tai, oamenii ce crezi ca ar face multe pentru tine si tu totul pentru ei.
Prietenia înseamnă mult mai mult decât a povesti secrete pe care oricum le stie toata lumea.
Prietenia înseamnă sa fii tras de maneca atunci cand te grabesti sa iei decizii ce ar putea sa te doară mai tarziu.Prietenia nu înseamnă sa sustii omul de lângă tine chiar si atunci cand stii ca nu are dreptate.Prietenia înseamnă sa fii corect:,, da, iti inteleg punctul de vedere, dar nu înseamnă ca ai dreptate”.
Un prieten nu te va lăsa niciodată sa greseti, dar nici nu va pleca de lângă tine daca ai facut -o.
Un prieten te va suna noaptea la orice ora ca sa îl asculti si te va suna si atunci cand stie ca vrei sa ii vorbesti.
Un prieten te va intelege din priviri si tu îl vei intelege fara sa fie nevoie sa iti vorbească.
Un prieten iti va da si ultima lui bucata de paine, iar tu vei rămâne flamand de multe ori ca sa-i dai lui.
Un prieten nu te intreaba daca ai nevoie de bani, caci atunci când simte ca esti la nevoie , se va împrumuta pentru tine. Tu iti vei da mereu tot ce ai in portofel pentru el.
Un prieten nu te va certa daca nu ai chef sa vorbesti, va fi acolo doar sa te tina in brate. Tu îl vei tine mereu lângă tine, oricâta tăcere se va instala intre voi.
O astfel de prietenie se gaseste greu, însă fiecare om din viata asta o cauta, iar cei ce au fost tradati vor înceta sa mai spere si se vor multi cu oameni ce le vor da putin, prea putin din sufletul lor.
Alte întrebări interesante