Limba română, întrebare adresată de r2193628, 8 ani în urmă

Alcatuiti un eseu ,,Cum mi-am petrecut vacanta de toamna,, intr-o pagina de caiet.Va rog 80 de puncte+coronita.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
8
Ah...minunata toamna!Da frumoasa si racoroasa cum e ea!
Plina de culoare si de bogatie,ea anunta si venirea vremii reci.Pasarile pleaca in tarile calde,iar eu l-am urmarit zborul plin de melancolie.Frunzele cad una cate una.Se desprind de copac si ajung pe jos,pe pamant,asa au murit!Nici nu vreau sa ma gandesc cat de greu este sa fi o frunza..
Da,am avut si vacanta la fel ca toata lumea!Asa ca am petrecut-o destul de frumos.Am avut 2 saptamani minunate de vacanta.Prima saptamna am stat la bunici la munte.Si ce frumos a fost!Am inspirat aer curat.Da...foarte relaxant.A doua saptamana am stat acasa si am facut temele...nu a fost mare mucru dar mi-a luat ceva.
Oricum....a fost o vacanta de vis alaturi de prieteni si toti cei dragi!
Toamna este minunata de bogata si frumoasa!
Răspuns de aurelcraciun59
14
                Zana cu rochie din frunze ruginii s-a urcat în caleasca ei de frunze moarte si din nou anul acesta ne face o vizita .Soarele mangaie pamantul amortit , peste tot copaci rosiatici ,frunze aramii ,aurii si ruginii ce stralucesc ca niste monezi si ne inunda privirile. 
               O vacanta de o saptamana a început am lasat cartile si temele încercand sa fac acum ce nu am avut timp pana acum.
              Am vorbit cu parintii sa-si ia si ei un concediu mai mititel deoarece cel mai mult îmi doream sa fim împreuna. M-au înteles si am mers în parc pentru a ne bate cu frunze uscate, am mers la cinema , am ajutat-o pe mama sa faca placinta de dovleac, am facut împreuna felinare din dovleci,
am fost doua zile la munte pentru a ma da cu telefericul, am sporovoit vrute si nevrute iar seara cand erau zile mai friguroase pur si simplu stateam la caldura cu un ceai în cana si priveam cu totii la desene animate .
                 Aceste zile de vacanta cred ca mi-au redat speranta unor alte vacante placute alaturi de parintii mei.
Alte întrebări interesante