Limba română, întrebare adresată de valicu42, 8 ani în urmă

Alcatuiti un eseu de cel putin 100 de cuvinte cu titlul ,,reteta fericiri” va veti sustine conceptia despre fericire prin cel putin un argument.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de adryyyyyannnna
1

Oare ce înseamnă o reţetă de fericire şi din ce e alcătuită ea. O reţetă a fericirii poate avea multe ingrediente şi multe metode de preparare. Fiecare persoană are reţeta sa aparte de fericire. În cazul meu ingredientele sunt o dispoziţie bună, muzica preferată, o plimbare cu prietenii sau timp împreună cu prietenii. De ce anume aceste ingrediente? Deoarece ele ma fac fericit cu adevărat, atunci când mă plimb cu prietenii, glumind şi relaxândumă cu adevărat, atunci când petrec timo cu familia - în căldura familie. Asta mă face cu adevărat fericită.


adryyyyyannnna: Amestecând toate aceate ingrediente, primesc cea mai gustoasă reţetă cu care mă pot savura mereu
Răspuns de AdinaaCalotaa
1

Reteta fericirii este o reteta care trebuie sa o stii pe viata. In primul rand trebuie sa stii cum sa o prepari . Ea se prepara cu rezolvarea problemelor cu care te confrunti zi de zi si cu ajutorul parintilor, prietenilor care te mai fac din cand in cand sa razi, si cu ajutorul notelor bune care ne straduim sa le primim la scoala. Reteta fericirii e greu de preperat dar daca depui efort reusesti!

Sau, inca o idee

Reteta fericirii este alta la fiecare. Sunt persoane fericite de averea pe care au acumulat-o in timp, altele considera ca a fi fericit inseamna a avea prieteni, a fi sanatos, a fi apreciat si stimat. Altele sunt fericite stiindu-se iubite de cineva sau numai stiind ca persoana iubita exista acolo undeva si respira acelasi aer. Exista oameni care isi “fabrica” un paradis numai al lor in care sa se simta fericiti. Dar ce s-ar intampla daca acest paradis ar exista undeva pe Pamant?

Poti sa le mai dezvolti tu putin, nu am o imaginatie prea buna dar m-am straduit.
Alte întrebări interesante