Limba română, întrebare adresată de oxanasavin0070, 8 ani în urmă

Alcătuiți un eseu despre prima zi de școală de 10 propoziții!
Dau coroana, (va rog urgent)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de evelinabesliu05
2

Răspuns:

Prima zi de scoala!

A sosit toamna cu zilele pline de soare. Dis-de-dimineață vintul si soarele trezesc fiecare copil, fiindca întîi septembrie tocmai a ajuns.

Toți se scoala veseli si plini de energie pentru prima zi de scoala. Pasarile le cinta trilurile lor pline de mindrie. Din fiecare scoala rasuna gingasul si minunatul clopotel, iar dupa cintecul lui fin toti elevii se grabesc sa isi revada profesorii si colegii. In clasa se simte o mireasma de flori proaspete special aduse de învatacei pentru tutorii lor. Incet incep lectiile si copii se aseaza la locuri lor. Dupa lectii, baieti si fete se aduna in curtea scolii si isi petrec ziua impreuna.

Lin si fara veste se apropie seara. Toti elevii pleaca acasa fericiti si bine-dispusi ca scoala va incepe!

Ps: Sper sa iti placa!


oxanasavin0070: Mersi muuult
Răspuns de Utilizator anonim
2

Răspuns:

Este o zi frumoasa de toamna , Soarele este pe cer...Elevii , parintii si cadrele didactice isi asteapta elevii cu nerabdare in noul an scolar.Va fi un an scolar foarte greu pt elevii clasei a 11 ..Prima zi de scoala pt inceput este putin distractiva deoarece toti colegii te asteapta .In prima zi de scoala nu ai asa multe lucruri de facut..Orele vor fi mai putine ...Anul acesta va fi mai multa practica....In prima zi de scoala fetele si baietii arata excelent in pantalon camasa alba si ghiozdan...Sa nu uitam in prima zi de scoala trebuie sa predam cartile...Scoala este familia unde inveti multe lucruri noi si frumoase si in curand noi prietenii. Fiecare elev paseste pragul clasei cu un pas mare si duios , clasa era foarte frumoasa!

Mult succes!

Sper ca te-am ajutat!

Explicație:

Alte întrebări interesante