Biologie, întrebare adresată de voicuvalerica562, 8 ani în urmă

alcătuiti un eseu intitulat "măsuri de prim ajutor in caz de accident respectând următorul plan .1 apelul de prim ajutor ( număr de telefon,informatii privind locația,victime ,leziunile si persoana care suna la 112 .2 ce contine trusa de prim ajutor .3 măsuri de prim ajutor in caz de lesin .4 măsuri de caz de hemoragie ,electrocutare si arsuri​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de teodora4021
1

Măsuri de prim ajutor

Alina a mers la bunici. Ea si bunica au rămas singure acasa pentru ca bunicul ei a mers cu tractorul pe câmp. După ce au mancat ele mersese in grădina sa culeagă niste fructe. Bunica ei a rugat-o să meargă dupa o găleată. Cand Alina s-a întors bunica ei era căzută pe jos. Ea se speriase si suna la 112. Ea se prezenta iar apoi oamenii de la urgente i-a cerut locația si mai intrebară cine era victima.

Ei venira foarte repede si începura sa o consulte pe bunica ei cu : stetoscopul, îi puse o perfuzie,îi dădea injecții.....etc. Ei luara multe masuri de prim ajutor asupra acesteia.

Pana la urma ea reușise să se trezească și îi era recunoscătoare nepoatei ei.

Sper ca te-am ajutat cu tema/lectia. Nu stiu sigur daca e corect dar am vrut sa te ajut. Mult succes in continuare si sărbători fericite alături de cei dragi!

Alte întrebări interesante