Istorie, întrebare adresată de someonewithnoname, 8 ani în urmă

Alcătuiţi un mini eseu de (7-8 propozitii) despre cavalerul medieval evidențiind trăsăturile fizice si morale.Va roggg,dau coroana!!!!!!!​


TwisLP: Un om al carui determinare era de neegalat, indiferent ca se afla pe campurile din Palestina impotriva musulmanilor invadatori sau in campiile Prusiei tinand fata barbarilor din Estul indepartat. Cavalerul medieval era nascut pentru lupta, iar aceasta lupta o purta toata viata stiind foarte bine ca cei ce traiesc dupa sabie, de sabie vor pieri.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de pingu3335
5

Răspuns:

cavalerul medieval făcea parte din mica nobilime de cele mai multe ori . Pentru a fi cavaler trebuia să ai o condiție fizică bună ,să știi să lupți ,sa călărești ect . De asemenea trebuia să fi și politicos să știi bunele maniere . Cavalerii luptau in războaie și acest fapt arata că erau curajoși și neînfricați . Dar dacă nu luptau in războaie ,, se luptau " in turnire pentru distracția regelui . Uneori chiar și regele lupta . Aceste personaje sunt foarte interesante in istorie chiar foarte populare și în ziua de azi .

Explicație:

sper că e bine


someonewithnoname: e ok
someonewithnoname: mersi
pingu3335: cupla ❤️
Alte întrebări interesante