Limba română, întrebare adresată de adelinaneculae382, 8 ani în urmă

Alcatuiti un reportaj cu un profesor despre semnificatie zilei de 1 martie
Vă rog este urgent dau coroana si 50 puncte​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Komisarul
2

Răspuns:

Hai sa vedem!

Fiindca se apropie ziua de 1 Martie 2021, incerc sa realizez un reportaj in randul profilor, pentru a vedea cum privesc si ce impact are pentru  ei aceasta zi. Din observatiile facute discret, au reiesit urmatoarele:

- anul acesta la fel ca si cel de anul trecut a fost unul mai neobisnuit , deoarece masurile de preventie împotriva COVID-19, au fost destul de drastice.

Dacă  in anii trecuți nu ofereai profesoarelor mărțișoare sau flori puteai fi considerat nerespectuos sau chiar nerecunoscător. Anul acesta insa , lucrurile s-au schimbat și, în mod normal, nici nu e indicat să dai mărțișoare profesorilor din cauza normelor de igienă.

Cu toate acestea unii elevi nu au ținut cont de acest fapt și și-au arătat aprecierea prin a oferi  profesorilor aceste simboluri ale primăverii, mai ales acelora care predau  claselor primare si gimnaziale.  La Școala Gimnazială ......., gardul a fost împânzit cu inimioare de hârtie, albe și roșii, inimi confecționate de elevi, pe care au scris urări pentru acest început de primăvară. Mai multe poze au fost postate pe pagina de Facebook a școlii, iar printre urări, se numără următoarele:

„Unde florile înfloresc, există și speranță!” sau „Am trecut prin situații mai dificile, vom trece și prin această pandemie!”

Profii au fost "atinsi" la suflet de gestul copiilor, iar unii au spus ca " Apreciez efortul lor de a-si manifesta atitudinea de respet si dragoste fata de efortul pe care il depunem impreuna1" sau "  Desi Nu am interacționat fizic cu elevii, doar ne-am urat o primăvară frumoasă la sfârșitul întâlnirii online. Am primit mesaje de la elevi cu felicitări și imagini cu mărțișoare.”

 

Explicație:


adelinaneculae382: ms mult
Komisarul: Sa-ti fie de folos!
Alte întrebări interesante