Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Alcătuiți un scurt text cu titlul La pădure în care să introduceți ortogramele într-un într-o dintr-o dintr-un. Vă rog repede inimioară

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ilincadaria12
7

Este o zi însorita de vară, împreuna cu mai mulți prieteni vom merge la pădure.  Vom sta într-o cabană a unei doamne care este prietena cu mama mea. Ne-am gândit sa ne plimbam înainte de sosirea serii. Seara se apropia cu pași repezi, toți ne grăbeam sa ajungem înapoi la cabană, brusc dintr-un tufis se aud niște zgomote. Toți ne-am panicat, neștiind ce se afla acolo. Din tufis iese un iepuraș, inocent. Am început să râdem toți. Am ajuns la cabană, unde dintr-o cutie am scos tot felul de bunătăți făcute de părinții noștri. Au fost 2 zile frumoase alături de prietenii mei dragi și sper ca voi reveni curând.

Răspuns de cameliaana20
2
La pădure

Ieri am fost la pădure cu prietena mea Alexia. Și într-un copac se afla o veveriță mititica. Iar într-o floare era o albină, care adora mireasma flori. Și un pădurar apăruse că sa taie dintr-un copac bătrân. Și dintr-o data am auzit un lup și am fugit din acea pădure frumoasă.
Mi-a plăcut mult la pădure și am să mai merg în acea pădure minunata.
Alte întrebări interesante