Limba română, întrebare adresată de Buradea, 9 ani în urmă

Alcatuiti un scurt text,folosind urmatoarele grupuri de cuvinte:va participa ,v-a placut,va concura,v-a impresionat, va reusi,v-a încântat

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de StilyAnemona
1
Era o zi frumoasa de primavara.Ioana,Andreea si Matei sunt foarte buni prieteni.Ioana canta foarte frumos.Are o voce minunata.
Dar,intr-o zi Doamna Invatoare ii spune Ioanei daca va participa la concursul de maine.
Andreea Si Matei cand au auzit vestea au intrebat-o pe Ioana daca va concura.Ea a raspuns ca nu stie daca va reusi dar va incerca.
Pe cealalta zi Ioana participa la concurs,dar la premiere Juriul ii spune publicului ca :
-Nu e asa ca unul dintre acesti copii v-a impresionat,v-a impesionat,v-a incantat si v-a placut cum a cantat?Acest copil este Ioana!
Atunci Ioana primii o medalie cu locul intai
Ea era foarte fericita.
Sper ca iti place!

Buradea: Multumesc
Răspuns de caramidariuadel
0
Astazi eu si cu clasa mea avem serbare la ora 17:00. Doamna noastra invatatoare va participa la serbare cu scopul de-a ne ajuta cu colinde pentru diseara. In aceasta seara, eu voi avea un mic discurs inaintea colindelor si suna cam asa: " Buna seara doamnelor,domnilor si domnisoarelor, in aceasta serba clasa a lV-a A va v-a canta niste colinde foarte frumoase si foarte cunoscute impreuna cu profesoara de muzica" iar la final: "Noi speram ca v-a placut,v-a impresionat si v-a incantat colindele cantate de clasa a lV-a A si va uram Sarbatori Fericite "MOSUL LA FIECARE DINTRE DUMNEVOASTRA SA AJUNGA" si uram un cald-caldut La Multi Ani!" Clasa a lv-a B va concura alaturi de noi si speram sa fie bine. Sunt sigura ca cealalta clasa va reusi sa cante la fel de frumos ca si noi.

SPER CA TE-AM AJUTAT ;)
Alte întrebări interesante