Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Alcatuiti un tex despre vara de maxim 10 randuri , in care sa folositi expresii frumoase


OFER 20 DE PUNCTE

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Valentin1234
2


    Vara,cand soarele somnoros abia a aparut pe bolta cereasca,cand pasarile desteptau tot satul,vara incepuse precum prima zi de viata.

   Acesta este anotimpul care aduce cu ea multa caldura si iubire,este singurul anotimp pe care toata lumea il iubeste.Vara se intampla cele mai frumoase lucruri pentru toti,copii se scalda in rauri,pleaca in excursii cu cortul si se bucura de vara impreuna cu cei dragi.Vacanta ii distreaza pe copii,iar concediile pe poarinti,iar nepotii pe bunici,asa toata lumea fiind fericita.

Vara numai lucruri bune se intampla,ceea ce si ar trebui.Pe scurt,vara este cel mai bun si mai frumos lucru pentru oameni,pentruca e ca  un val de apa peste soarele incins,ca masa de paste pentru un cersetor.


Răspuns de harbuiz
1
Vine vara, iar copii sunt foarte bucurosi pentru ca vine vacanta mare.Vara este cel mai frumos anotimp din lume.Copii se joaca toata ziua, oameni au concedi mai lungi pentru a merge in excursii cu familia.
  Animalele ies din scorburi,pesteri sau din alte ascunzisuri.Vara este un anotimp deosebit de toate celelalte anotimpuri.
   Vara este de neuitat.
Alte întrebări interesante