Limba română, întrebare adresată de dariussabau313oz21pk, 8 ani în urmă

Alcatuiti un text argumentativ despre copilarie, de 15-30 randuri! VA ROG FRUMOS SA MA AJUTATI dau 50 puncte si coroana !!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bia1244
3
Copilăria a fost cea mai frumoasa perioada din viața mea. Acea perioada fără griji în care încă urmăream fluturi și mă jucam cu florile proaspăt înflorite din gradina bunicilor.
Timpul a trecut dar încerc sa rămân același copil fraged și inocent care a salvat vrabiuta căzută din copac la 6 ani și care îi spunea iarnă de iarna poezii bunicului la gura sobei. Nu o sa dau uitării niciodată momentele de fericire din copilărie, primii prieteni adevărați și primii dinți de lapte puși sub perna. Fiecare noapte în care visam ca voi salva lumea... Aceste amintiri sunt foarte îndepărtate, dar niciodată nu le voi uita. La fel Cum copacul care își pierde frunzele știe sa facă altele noi dar la fel de frumoase, și viața mea merge înainte și mi-o trăiesc creând amintiri. Intr-o zi când toate vor fi de mult apuse și floarea vieții mele se ca fi ofilit îmi voi aminti doar amintirile plăcute, frânturi fragede de copilărie.

Sper ca te-am ajutat
Alte întrebări interesante