Limba română, întrebare adresată de ane41, 8 ani în urmă

Alcătuiți un text argumentativ in care sa exprimați opinia despre necesitatea disciplinei in societatea
URGENT VA ROG !
10-15 rânduri

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
0

Răspuns:

In opinia mea, disciplina are o importanta deosebita in societate , deoarece orice persoana ar face ceea crede ca e mai bine, ar infaptui certuri si scandaluri intre alte persoane.

In primul rand, oricine care nu respecta regulile , este pedepsit si se afla sub supravegherea autoritatilor. Toti suntem egali, avem drepturi, libertati, putem lua decizii, ne putem exprima opinia ,putem participa la crearea unei societati mai dezvoltate, mai implinite in care toti sa ne putem bucura de ceea ce avem.

In al doilea rand, disciplina intre copii , in caz ca se lupta sau se cearta, daca sunt de varste mai mici, autoritatile nemaiavand o interventie atat de ridicata, de aceea se afla profesorii care-i pedespsesc intr-un anumit mod , fara a-i rani sau marturisindu-le parintilor de cele intamplate. Disciplina tine cont de varsta, dar si de faptele comise, fiecare persoana trebuind sa-si asume consecintele, fiindca asa e corect si fata de ceilalti.

In concluzie, disciplina necesita un grad ridicat de atentie , dar si atentionarea, ca nu cumva sa fie ranita vreo persoana.

Sper ca te-am ajutat

Alte întrebări interesante