Limba română, întrebare adresată de paclea1, 9 ani în urmă

Alcatuiti un text cu titlul " o lume imaginara

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Victoriavizir
8
O Lume imaginara e un loc plin de compatibilitate, bunatate si sperante e diferita de lumea de parte cealalta a ferestrei care este plina de dezamagiri, egoizm, reprosuri, minciuni si jigniri.
Lumea imaginara e lumea pe care o doresti sa fie sau tio imaginezi inainte ca sa adormi visand ca urmatoarea zi ea va fi asa cum iti doresti tu. Aici pot trai mici troli sau pitici ce creaza lumea mai buna sau niste spirite ce vin din trecut si repara rautatea si pesimizmul de afara. E o lume ce poate deveni inchisa si cu un nor de ploaie pe deasupra.
Lumea imaginara e lumea ce tio creezi singur in care fluturii pot zbura in liniste, in care buburuzele se aseaza peste tine fara sa le fie frica ca le vei strivi:<. In care o floare revine la viata, in care nebunia nu are sfarsit, in care culorile joaca feste ochilor tai, in care cele mai posomorate zile devin pline de haz si zambete nebunesti. 
Incearca sa devii cineva in acele visuri. Fii regele regatului bucuriei si nebuniei. Fii tu si inventeaza orice iti vine in minte.
SFARSIT :>

Alte întrebări interesante