Limba română, întrebare adresată de danyelmanea, 8 ani în urmă

Alcătuiți un text cu titlul :Obiceiuri de iarna în sufletul meu. Vă rog repere!dau coroana da ca îmi place!​ Trebuie sa fie de 25 de randuri

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de deniscarapcea
1

Răspuns:

Obiceiuri de iarna

Noi românii avem niste obiceiuri care bucura pe toată lumea cum ar fii taierea porcului, imbodobirea bradului , copii asteptandu-l pe Moș Crăciun! aceste lucruri ne fac o iarna mai frumoasa in fiecare an!


deniscarapcea: cu plăcere sper că te-am ajutat!
danyelmanea: Este bine! Dar voiam mai multe chestii. Mulțumesc!
deniscarapcea: ok im cer scuze
danyelmanea: Nu trebuie să-ți ceri scuze
deniscarapcea: ok
danyelmanea: :)
deniscarapcea: (• ▽ •;)
Răspuns de amaliagociu90
2
Obiceuri de iarna în sufletul meu

Acum e iarna . Mereu cand e Craciun am vise cu neaua argintie, cu Moș Craciun , cu Mos Nicolae , ( daca e ziua ta in decembrie scrii ) e si ziua mea în acest anotimp ( daca nu , nu scrii ) .
În acest anotimp colindam în seara de Craciun si uram in seara de Revelion . In seara de Craciun stau cu familia mea si mi se deschide sufletul , inpodobim bradul cu globurile mele preferate si mai fac si eu cate o decoratiune pentru brad , si momentul culminant este cand punem steaua in varful bradului ! fac biscuitit , ne daruim cadouri reciproc si mai vine si Mos Crăciun ! În seara de Craciun mi se pare ca sufletul imi explodeaza , mi se deschide sufletul pentru ceilalti care sunt alaturi de mine si le povestesc ce visez eu in serile de Craciun . În acesta perioada nu trebuie sa uitam de cei care nu are pe nimeni si daca putem ajuta pe cineva sa nu uitam ca si noi am avut momente in care aceam nevoie de ajutor . De exemplu daca faci asta in seara de Craciun o sa te simti ca al doilea Mos Craciun !
Sa ne bucuram de momentele petrecute cu cei dragi si sa apreciem cea ce avem .
Craciun fericit ! ❤️❤️❤️



( sper ca te am ajutat daca iti place te rog sa imi dai coroana )
Alte întrebări interesante