Limba română, întrebare adresată de tudor40, 9 ani în urmă

alcătuiţi un text cu titlul sărbătorile de iarnă

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de pasereluca
8
Atmosfera de Crăciun ne aduce bucurie şi ne aminteşte cu precădere de anii copilăriei, de emoţia aşteptării împodobirii bradului, de clipa la care visăm să-l întâlnim pe Moş Crăciun.
Dincolo de faptul că este una dintre cele mai importante sărbători creştine, Crăciunul e aşteptat cu mare entuziasm de toată lumea, indiferent de vârstă, uneori chiar şi de religie. Sigur te gândeşti cu drag la cadourile lui Moş Crăciun, la colinde, la mirosul de brad şi la vâscul din pragul uşii. Şi, cu siguranţă, experienţele personale au încărcat astfel de clipe magice cu semnificaţii proprii. Dar mai mult decât atât, tradiţiile legate de Crăciun aduc simboluri naturale vechi de sute de ani.

tudor40: Mă mai gandesc poate mai vin cateceva. dar este foarte bun si al tau
tudor40: :-) :-)
Răspuns de elabela1244
4
Eu intr-o zi cu prietenul meu si familia mea am decis de sarbatori sa mergem la bunici si am mers ne-am decis sa mergem cu trenul si am ajuns la bunici la bucuresti si cand am intrat in casa mirosea asa de frums a placinta cu mere foaie peste foaie si a cozonac si bunicui mei ne pupat sa-u bucurat atat de mult ca ne-a vazut si dupa aceea ne-am pus la masa face bunica niste bunatai delicioase si dupa ce am mancat impreu cu prietenul meu am ajutat-o pe bunica sa facem galdobasi carnati si am terminat a venis sarbatorile ne-am asezat la masa si am mancat si dupa aceea ne-am distrat am dansat cu bunic cu bunicu a fost frumos si m-am bucurat de distractia care am facut-o pentru sarbatorile de iarna . SPER SA-TI PLACA ACEASTA COMPUNERE MIE IMI PLACE  PAAAAA

tudor40: nu prea place
tudor40: sa nu te superi
Alte întrebări interesante