Limba română, întrebare adresată de SUPERALEX, 8 ani în urmă

Alcatuiti un text cu titlul Surpriza in care sa folositi cuvintele:la gara,l-a luat,l-a intalnit,la masa,la intoarcere

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bejenarurebecaox94fx
1
Este vineri dimineata stau si ma gandesc daca părinți mei si-au amintit că astăzi este ziua mea.Am hotarat sa ma ridic din pat si sa ma duc la masa .Cand am ajuns in bucătărie am gasit un tort mare pe care scria "LA MULTI ANI " .Nici n-am avut timp să îl mai citesc si pe "Amin când imi aud familia strigând la multi ani
Tata a spus că trebuie sa plece la munca si se intoarce la 5.Dar eu nu stiam ca s-a dus la gara sa il ia pe Mihai fratele meu.
Cand la intalnit pe Mihai a spus că nu mai putea de fericire. L-a luat cu masina si au plecat sa imi cumpere un cadou.
Ei mi-au cumparat (aici zici tu ce vrei)
L-a întoarcere lui Tata acasă nu am vazut-o pe mama pe nicăieri dar intra cineva pe usa era Mihai du Tata care împreună cu mama (era după usa de la bucătărie )imi striga in cor "Surpriza"
Am jucat toată seara jocuri in familie si ne-am uitat la filme.

SUPERALEX: Multumesc
SUPERALEX: Mult
Răspuns de simonatanase7
0
Surpriza

Este ziua mea.Parintii mei așteaptă cu nerăbdare sa ma trezesc.Dupa ce ma trezesc părinții mei îmi spune într-un strigat de fericire...La mulți ani...eu ma sperii prima data dar ma calmez.
A trecut o ora de la trezirea mea.Mama cu tata a hotărât sa ma ducă într-un loc.Nu știam unde.
După un drum lung de mers cu șoferul am ajuns la gara.Eram mirata pentru ca nu știam de ce sunt aici.
De după trenul care urma sa plece am intalnit-o prietena a mea ,Andreea.Care nu o mai văzusem de la vârsta de 5 ani.Era plecată in Grecia .
Am luat-o in brațe și m-am bucurat foate mult ca am revăzuto. După aceea mama și tata nea dus pe amândouă la un restaurant .Ne-am Așezat la masa unde acolo mama ne-a comandat creveți pentru ca știa ca noua ne place. După ce am terminat și revederea surpriza,am plecat fericita acasă. La întoarcere surprizele nu s-au terminat iar acolo am găsit un cadou care era un Ursoi imens și pufos. Le-am mulțumit părinților mei pentru cadou și am rămas cu aceasta zi și acum pe care nu pot sa o uit! Ce frumos a fost!
Alte întrebări interesante