Limba română, întrebare adresată de panacatalin, 8 ani în urmă

Alcatuiti un text cu titlul "Vacanta intersemestriala"

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Abcdef231
3
Ce frumos, in sfarsit vacanta dupa un lung semestru. Este iarna, afara ninge dar asta nu ma impiedica sa ma distrez!!! Imi iau sania si pornesc la joaca. Ce distractie! Alaturi de prietenii mei organizam o cursa de sanii dar ies pe ultimul loc, nu e de mirare, sunt fata. Este vacanta dar temele nu se fac singure asa ca maine voi incepe sa ma ocup si de ele dar momentan... vreau sa simt gustul vacantei.
Răspuns de AndreeaJuuzou
5
Vacanță intermestriala

Tocmai ce am terminat semestrul întâi și ne pregătim de vacanță. Mai este doar o zi care se va termina în curând. Și... iată-ne suntem în vacanța . Da , suntem în vacanță deci putem sa ne trezim mai târziu și putem ieși la joaca . Afară este frig și ninge cu fulgi argintii ca de cristal . Copiii ies sa se joace și sa construiască oameni de zăpadă . Oriunde te uiți vezi numai copii cu zâmbetul pe buze , dar noi ... noi plecam la munte ca sa ne distrat pe pârtie.
Odată ajunși acolo ne-am odihnit după drumul lung iar apoi am mers pe pârtie. Acolo era Multă lume dornica de distracție. Eu și cu sora mea ne-am împrietenit repede cu niște copii cu care ne-am distrat de minune dar ziua s-a încheiat. Nu-i nimic ! Mai avem 3 zile pline de distracții.
După trei zile petrecute ca în basme ne-am întors acasă la bunici unde am stat la soba și am mâncat vafe cu ciocolată și am povestit ce am făcut în vacanță . Au trecut deja 4 zile iar școală aproape revine .
Astăzi, ne întoarcem la școală plini de emoții în suflete și încărcați cu bucurii și cu dorința de a veni mai repede alta vacanta de neuitat , ca și aceasta , de altfel .

Sper ca te-am ajutat !! Succes
Alte întrebări interesante