Limba română, întrebare adresată de angelaave, 9 ani în urmă

Alcatuiti un text de 10 prop. cu cuvintele : cant, impachetez, innod, reexaminez, accelerez. Este urgent ! Va multumesc !!!


carmenutza4ev3: Este soare pe cerul instelat.Aerul umed se simte si in camera mea,unde eu cant la chitara.Maine ma voi muta cu familia mea in alt oras,asa ca impachetez de pe acum tot ce vreau sa iau cu mine.Voi innoda bine sacii cu jucarii sa nu.i las prin casa goala si trista care mi.a fost camin 10 ani de zile.Reexaminez tot ce am de facut pentru maine,si cu parere de rau imi voi lua ramas bun.Imi voi lua ramas bun de la prieteni colegi si de la doamna invatatoare.Maine vom pleca la noua locuinta dimineata.
angelaave: Ms
carmenutza4ev3: Ma bucur ca te.am ajutat!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de EdyNita
0
Astazi e ziua de a merge la facultatea de arte. Impachetez ce imi trebuie, cu dorul de a intalni alti oameni interesanti cu care sa comunic. Ma urc in masina si uitandu-ma la ceas era prea tarziu, accelerez si jonghand printre masini am ajuns la facultate. Geanta nu era bine stransa si incerc sa o innod astef incat sa stea lucrurile mele in ea. Ajungand la curs am inceput deja sa cand, incalzindu-mi vocea

angelaave: Ms
Alte întrebări interesante