Limba română, întrebare adresată de denisssa84, 8 ani în urmă

alcătuiti un text de 15-20 rânduri în care sa va exprimați opinia despre importanța mediului înconjurător în viața unui om de zi cu zi .....urgent ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de brainlymaiagmailcom
2

Răspuns:

Mediul înconjurător reprezintă propria viață.

Din moment ce arunci gunoaiele unde le este locul,se dă seama de la sine că sufletul și personalitatea acelui om, este pozitivă. Și acesta demonstrează că-i pasă de lumea din jurul lui. Din moment ce nu-ți pasă de mediul înconjurător, nu-ți pasă de tine,de locul unde trăiești!nu-ți pasă dacă este murdar, dezordonat, urât..pur și simplu treci cu vederea. Dar de ce nu putem să ne interesam puțin de lumea din jur? De ce nu putem să facem bine?faci bine.. Primești bine!

Este foarte ușor să judeci și să arăți cu degetul și să spui "Doamne ce murdar e aici!!" dar tu să NU FACI NIMIC. Însă de ce nu poți să iei cu propria mânuță și să arunci la gunoi, în loc să te întrebi și să te miri de mizeria din mediul înconjurător?!?!

Explicație:

Sper ca te-am ajutat, am încercat sa scriu din inima, si sa formulez in cateva fraze, ADEVARUL. designur.. Există și oameni cărora le pasă, RESPECT LOR! si ei sunt un exemplu , totuși dacă nu-și dau seama!!

Alte întrebări interesante