Limba română, întrebare adresată de sebastianseby5, 9 ani în urmă

Alcătuiți un text de 5/8 rânduri de caiet studențesc cu titlul E primăvară,în care sa folosiți doua adj. cu rol de epitet! Încă un text de 5/8 rânduri de caiet studențesc cu titlul Vacanta în care sa folosești doua adj. cu rol de epitet!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Sall123
1
Primăvara
Primăvara este un anotimp frumos în care totul prinde viaţă. Păsările călătoare se întorc din ţările calde şi îşi construiesc cuiburi solide pentru pui lor. Copacii care au stat iarna goi, înfloresc pentru a aduce roade. Câteva fire de iarbă ies de sub stratul subţire de zăpadă împreună cu multicolorele flori care stau în lumina soarelui de primăvară. În curte ghioceii apar timizi şi vestesc sosirea unei primaveri splendite.

Vacanta
Vacanta e perioada aşteptată cu nerăbdare de toţi copii mari sau mici. Când într'un final se strigă catalogul pentru ultima dată şi se înmânează aşteptatele premii. Mamele emotionate de reuşita copiilor lor şi copii nerăbdători pentru prima zi de vacanţă. Ei se pregătesc pentru excursiile cu familia, pentru week-endurile la bunici şi vacanţele bine aşteptate.
Alte întrebări interesante