Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Alcătuiți un text de jumătate de pagină despre o pisica jucăușa,folosind mo durile personale ​
URGENT DAU LA MAXIM!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cinevalol
1

Răspuns:

Era o seară de iarnă. Soarele se ascundea în spatele norilor pufoși și albi precum laptele din ulcea. Copacii, goi, de rușine, își mișcau crengile subțiri odată cu vântul. Pământul era învelit de o plapumă albă și rece.

Bella, cea mai jucăușă pisică din oraș privea toate acestea de la geam. Nu înțelegea de ce pe geam se forma un strat subțire și rece. Nu înțelegea de ce soarele, care vara era un rege, se ascundea în spatele norilor. Nu înțeleagea de ce prietenele ei, albinele și buburuzele se ascundeau. Nimic nu era cum își amintea ea dar i se părea tare interesant. Partea ei preferată era faptul că ce vedea ea pe geam părea ca un peisaj dintr-un basm. Plină de entuziasm, Bella s-a îndreptat spre ușă, pregătindu-se să se arunce pe iarba nouă și albă. A deschis ușor cu lăbuțele ei ușa dar de odată s-a simțit precum un strigoi a trecut prin ea. Nu înțelegea de ce nu era cald. Doar așa a fost timp de șase luni.

Atunci Patrocle, fratele ei câine i-a zis pe un ton calm "Este iarnă..."

Bella s-a mirat. "Ce este iarna" "De unde știe Patrocle" "Unde este iarba". Mii de întrebări treceau prin gândul ei. Confuză, a deschis din nou ușa. Nu înțelegea unde este iarba,nici unde erau frunzele. Totul era înghețat.

Bella s-a întristat. A așteptat toată ziua să iasă afară să se joace. Atunci, Patrocle a oftat. I-a zis "Vrei să ne jucăm"

Față Bellei s-a luminat. Se pare că așteptarea a meritat.

Explicație:

Tu poți să înlocuiești numele personajelor, descrierea sau finalul. Am încercat

Sper că te-am ajutat ^^


cinevalol: mersi pentru coroană
cinevalol: a ok cu plăcere
Alte întrebări interesante