Limba română, întrebare adresată de IONUT12, 9 ani în urmă

Alcatuiti un text despre o intamplare petrecuta in viata voastra.Folositi propozitii diferite ca alcatuire,ca aspect al predicatului (AFIRMATIV SAU NEGATIV)
Va rog!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Alimicutza
0
                              O intamplare cu sfarsit fericit

                  A sosit mult asteptata vacanta de vara. Pasarelele ne incanta cu triluri minunate. Mieii zburda pe campiile veri ca smaraldul. Pomii sunt incarcati cu roade dulci , parfumate si gustoase. Mihai a iesit in poienita din apropierea casei , impreuna cu prietenii sai. Se gandeau ce sa faca. Baietii au venit cu ideea de a juca fotbal, dar fetele  au acceptat cu greu. Echipele erau : Mihai , Maria si Andrei intr-o echipa, Ion , Mihaela si Dorin in cealalta echipa, iar Monica era arbitrul.
                   Meciul a inceput. Echipele se lupta din greu pentru a castiga.Echipa lui Mihai a marcat un gol, la fel si cea a lui Ion. Andrei lovit mingea mult prea tare si a lovit-o pe Mihaela, care era portar. Mihaela a inceput sa planga cu lacrimi de crocodil. Era palida la fata. Din ochisorii ei mici si patrunzatori , curgeau parauri .Andrei i-a marturisit Mihaelei ca nu a facut-o intentionat, si si-a cerut scuze. Mihaela s-a oprit din plans si i-a acceptat scuzele lui Andrei. Mai pe seara , cand Mihaela si-a revenit, copiii au inceput iar jocul. Echipa lui Ion a castigat. 
                   Copiii s-au intors acasa fericiti de ziua pe care au petrecut-o.
Alte întrebări interesante