Limba română, întrebare adresată de mimii3, 8 ani în urmă

Alcătuiți un text diaristic consemnând întâmplări și stări dintr-o zi obișnuită.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Farben
11
  Joi, 17 mai 2018

  O zi obișnuită ca toate celelalte... M-am trezit devreme pentru a merge la școală, mi-am luat micul dejun și am luat "în piept" o nouă zi din viața mea. Îmi spun mereu că fiecare zi este specială sau trebuie să o fac să fie specială, dar uneori chiar nu sunt sigur/ă de asta... 
  La școală a fost bine, orele s-au desfășurat normal, dar am dat un test neașteptat și asta m-a cam supărat! Câtă nedreptate este uneori... Să nu ne anunțe! Bine că mi-am învățat cât de cât și nu o să-mi pice fața când o să-mi văd nota. Am vorbit cu prietenii/prietenele mei/mele să ne vedem în weekend în parc cu bicicletele. Sper să fie vremea bună.
  Când am ajuns acasă, la 15:25, am luat o mică gustare și m-am apucat de teme. Doamne, câte teme ne pot da de pe-o zi pe alta! M-am luptat puțin cu câteva exerciții la franceză, dar din fericire eu am obținut victoria de data asta! 
  Seara, când au venit părinții am luat și cina și am mai stat de vorbă. Am fost foarte supărat/ă pe tata zilele trecute pentru că m-a refuzat când i-am spus că vreau o bicicletă nouă! Doamne, ce m-a supărat! Astăzi mi-a zis zâmbind că a văzut și el că bicicleta mea e veche, ruginită și una nouă m-ar prinde mai bine! Sunt foaaaarte fericit/ă! Dacă discut frumos cu părinții și nu mă plâng mă înțeleg mult mai bine și așa o să fac de acum încolo mereu!
  Am zis că a fost o zi obișnuită, dar se pare că m-a surprins plăcut! Fiecare zi are ceva deosebit în ea, chiar dacă avem o anumită rutină tot timpul...

  Pe mâine, jurnal drag!
Alte întrebări interesante