Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

alcatuiti un text in care sa descrieti un peisaj de toamna in care sa folositi multe expresii frumoase minimum 7 randuri

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Kuraha
6
Ma plimb visator pe aleea singuratica din parcul care arata asemeni unei fotografii de epoca in noante maronii. Admir. Admir Frunzele cu forme stelate si palmate de culori stacojii si maronii care parca ar fi pictete de mana delicata a unei ducese talentate. Admir modul cum cad lent si gratios ca in final sa ajunga culcate, moarte, pe pamantul umed formand un covor fragil. Admir culoarea intunecata a cerului care confera intregului tablou un aer trist si nostalgic. Natura imbatraneste.
Mici picaturi reci par sa schimbe culoarea aleii intr-un negru pamantiu. Imi deschid umbrela si continui sa admir cu toate ca ar trebui sa plec.
Toamna este superba!

-sper ca se fac 7 randuri pe caiet. O pot lungi daca e nevoie. Original o facusem mai lunga insa mi-am dat seama ca devenea prea lunga.

Spor la teme!

Utilizator anonim: multumesc
Utilizator anonim: si zic ca face 7 randuri
Kuraha: Pentru putin! Transcri-o si spune-mi daca mai e nevoie de cateva randuri.
Utilizator anonim: Nu mai trebuie nici un rand ajunge de fapt e prea lunga sunt la ,,mana delicata a unei ducese talentate" si deja am 6 randuri
Kuraha: Oho, e bine atunci! Ai sa faci impresie ca e mai lunga decat limita :)
Utilizator anonim: Asa este
CopilulSecret: ms
Crina18111: mersi mult
Alte întrebări interesante