Limba română, întrebare adresată de elevu40, 8 ani în urmă

Alcatuiti un text in care sa folositi urmatoarele cuvinte: Mirabela, Marea Neagra, Brasov, copac, pod, pajiste. Dati-i un titlu.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de fulgel
0

Răspuns:

Explicație:

titlu o vacanta frumoasa

Mirabela intro zi merge spre Brasov.In drum spre brasov ei trec peste un pod inalt.Ea se gandeste la marea neagră deorece acolo vroia sa mearga.Dar au tras la sorț unde sa mearga cu familia.În drum vede un copac mare în care stau radunele.Pe o pajiste vede multe oi.Când ajunge acolo Mirabela se bucura de priveriste frumoasa dee acolo, dar ea tot se gandeste la Marea Neagra.

Răspuns de sara456774
0

O zi la munte

Pe data de ...(scrie o data) eu împreună cu prietena mea,Mirabela și părinții ei am călătorit la Brașov. La statie de tren(am un lapsus) am observat un tablou cu Marea Neagra.

Ajunși la destinație eu din greșeală m-am ciocnit de un copac. Întrând în hotel Mirabela a observat un pod. ÎNTRAND in acest pod am găsit o sticlă de jin :)) După ce am intrat în camera de hotel ne-am despachetat bagajele. La ora 19:00 am ieșit afară pentru a respira aer de munte. Aici este o pajiște plăcută și liniștită . Ne place aici!

Alte întrebări interesante