Limba română, întrebare adresată de A10B, 9 ani în urmă

Alcătuiți un text narativ cu Titlul "Animalele pădurii", in care să conțină cuvintele : odată, cândva, acolo, departe, dincolo.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de maria20081
6
Animalele pădurii

Era odată, într-o pădure un leu,un tigru,opt maimuțe,trei șerpi și un elefant. Elefantul îi proteja pe toți de gorile,oameni și alte pericole.Într-o zi elefantul căzu la pat și a decedat.Următoarea zi o gorilă atacase pădurea.Animalele s-au ascuns,dar o pereche de șerpi rămăseseră fără ascunzătoare.Erau terminați, până când,acolo, departe s-a văzut și auzit un animal.Era leul,care avea cinci pui. A sărit cândva,la momentul potrivit pe gorilă.Lovit dar încă cu curaj mușca că o fiară cu sânge rece.Tigrul sări și el și dincolo, trei maimuțe.Împreună, doborâseră animalul râzând și făcând un zgomot asurzitor.De atunci,animalele,toate au fost unite până la adânci bătrâneți.

Sper că te-am ajutat.
Răspuns de trifoias7
1
Cândva, departe, o fetița trăia alături de bunica ei intr o căsuța modesta de la marginea pădurii. Acolo aveau de toate, fructe, legume și câteva animale. Dincolo de casa lor trecea un rău cu apa limpede și cristalina. Putina lumea trecea pe acolo, dar odată a trecut pe acolo actorii unui teatru de păpuși. Văzând Singurătatea in care stăteau, artiștii au decis sa i facă fetiței o surpriza. Ea și bunica au fost încântate de spectacol și i-au ospătat pe actori cu pâine calda și peste.

trifoias7: Scuze, după am văzut titlul, am citit doar cuvintele care trebuiau folosite. Poți introduce ca a venit un dresor și a întrebat animale pădurii, care erau prietene cu bunica și fetița, dacă vor sa devină artiști și artiste de circ. Vulpea nu a vrut, in schimb ursul a fost tare bucuros, iepurele a fugit speriat, etc.
Alte întrebări interesante