Limba română, întrebare adresată de cristeaanamarip56ob4, 8 ani în urmă

alcatuiti un text narativ cu titlul "programul meu zilnic"(8-10randuri) utilizand verbele:
a se trezi, a se spala, a se imbraca,a se grabi,a se indrepta spre, a se aseza, a se concentra, a se odihni, a se intoarce,a se apuca de.. TRECE TEXTUL LA PERSOANA A 3-A URGENT DSI FUNDA PT CEL MAI BUN RASPUNS TREBUIE SA O PREDAU MAINE

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
5
Programul meu zilnic
Eu ma trezesc la(ora) dupa ma duc la baie si ma spal pe dinti,fata si maini.Dupa ma imbrac in uniforma.Eu mereu intarzi si mereu trebuie sa ma grabesc.Cand ajung in fata scoli ma indrept spre clasa.Cand ajung in clasa ma asez in banca unde sta cel/cea mai bun/a prieten/a.Vine ora de matematica Doamna ne da un exercitiu iar eu mereu trebuie sa ma concetrez in pace.Vine si(ora) in care trebuie sa ma duc acasa eu ma odhinesc putin si imi fac temele.Suna telefonul eu ma duc sa raspund.Era Doamna a spus sa revin la scoala.Trebuia sa facem un proiect toaa clasa.Va trebui sa ma apuc altfel parinti o sa ma certe!
Răspuns de maia3030
2
Suna alarma iar el se trezeste. Se duce la baie si se spală pe dinți și pe față. Se îmbracă pentru scoala si se grăbește. A ajuns si se îndreaptă spre banca lui . Încearcă să se concentreze la toate orele fiind ca daca i-a note mari părinți lui se vor bucura . După ce vine acasa se odihnește. Apoi se intoarce si se apuca de facut teme .
Sper ca te am ajutat
Alte întrebări interesante