Limba română, întrebare adresată de Foca, 9 ani în urmă

Alcatuiti un text narativ in care sa folositi 4 tipuri de complemenete.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Rawan
4
    Pentru a castiga oferta la concert trebuia sa gasim literele care sa completeze numele artistului in niste cutii de inghetata. Eram hotarati sa-i luam ultimul tichet de VIP, asa ca am cumparat un numar de cutii echivalent cu dublul sumei anilor nostri. Am ales toate aromele, toate magazinele, am incercat sa gasim strategii si totul in zadar. ne lipsea prima litera, aveam nevoie de ea..era singura care ne distanta de victorie, de o seara perfecta cu prietenii. Cand am gasit-o eram in extaz, am gonit spre sediu si am obtinut cu lacrimi in ochi biletele la concert. Am mers acolo, ne-am simtit bine si am descoperit ca avem ambitie si ca fara ea acum fie eram distrusi, fie plictisiti in fata computerului.
complemente directe : oferta, literele, numele, tichet, un numar, aromele, magazinele,                                      strategii, de ea, -o, biletele, ambitie. 
complemente de mod : in zadar, bine, cu lacrimi. 
complemente circumstantiale de scop : pentru a castiga. 
complemente indirecte : -i, cu dublul, de victorie, de o seara, cu prietenii, fara ea. 
( complemente circumstantiale de loc) : spre sediu, acolo ) 

Foca: mersi. e foarte buna :)
Rawan: :D
Foca: daca imi spui cum sa dau cel mai bun. o sa iti dau
Rawan: acum nu poti, pentru ca se mai asteapta un raspuns. peste cateva ore o sa-ti apara o notificare cu alegerea asta, pe motiv ca nimeni nu vrea sa mai raspunda in afara de mine ..deci mai tarziu.
Foca: ok ms oricum
Alte întrebări interesante