Limba română, întrebare adresată de bunabuan, 8 ani în urmă

Alcatuiti un text va rog!✨Dau coroana!Nu scrieti raspunsuri inutile:​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreeaariana241
1

Răspuns:

La derdeluș

A venit iarna! Andrei a iesit la săniuș împreună cu prietena lui, Mara. Aceștia au inceput a se juca, dându-se cu sania. Din păcate, Andrei s-a dat pe derdeluș si a ajuns pe strada. In acel moment aparu o mașină. Andrei habar nu avea ce face. Atunci masina dădu peste el, călcândul pe picior. Andrei isi dădu seama ca masina îi rupsese piciorul drept. Imediat a plecat la spital. Acolo doamna doctorița a avut grija de el si i-a dat si cateva sfaturi pentru a nu mai provoca accidente. Sper ca te-am ajutat!


bunabuan: msss
andreeaariana241: N-ai pentru ce! Coroana? Te rog.
andreeaariana241: Mulțumesc mult pentru coronita!
Răspuns de dariastefaniastanciu
1

Răspuns: La săniuș

E iarnă! Afară soarele stă ascuns după norii pufoși care cern steluțe argintii. Aceste steluțe dansează maiestuos în adierea vântului rece. Totul este minunat. Copacii și-au luat hainuța lor impunătoare de un alb uimitor.

Pentru că este atât de frumos afară, eu m-am decis să ies la săniuș, pe dealul pe care cândva îl urcam pentru a ajunge la străbunicuța mea. Aici am amintiri prețioase pe care nu o să le uit niciodată. Copiii bucuroși și îmbujorați din cauza frigului, se dau cu săniile, din vârful dealului, care acum după ninsoarea zdravănă de aseară este regele satului.

După aproximativ 5 minute, în care am urcat dealul, am ajuns și eu in vârf. Îmi dau drumul, dar din păcate pierd controlul săniei și ajung în gardul Marcelei. Mama îmi sare în ajutor, o văd cum sună pe cineva, eu din cauza durerilor îmi închid ochișorii.

După o jumătate de oră cred ajung într-un spital. Deschid ochii privesc nedumerită în jur și-mi dau seama că mi-am rupt piciorul drept.

A fost o zi puțin uratică, dar nu pot să spun că regret faptul că m-am dat cu sania.

bucur am putut te ajut! ai o zi frumoasă!


dariastefaniastanciu: coronița? :)
dariastefaniastanciu: inimioară?
bunabuan: mersi
dariastefaniastanciu: cu mare drag
dariastefaniastanciu: dc i-ai dat coronița ei?
dariastefaniastanciu: :(
Alte întrebări interesante
Matematică, 8 ani în urmă