Limba română, întrebare adresată de Hunter01, 9 ani în urmă

alcatuitim o compunere de 10-15 randuri (pentru coroana peste 13) in caresa folositi diferite elemente ale naturii care sa fie personificate .  (cel putin 5 personificari) am nevoie rapid plz



Hunter01: poti sa si copy dar am nevoie rapid te rog ( si multumesc dacami faci iti dau coroana
Hunter01: :::::)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
2
A venit doamna Toamnă cu rochiile sale de frunze uscate braț la braț cu Doamna Răcoare, îmbrăcată cu un pardesiu de brumă.Pe un drum treceau trei călători Domnul Soare, Domnul Frig și Domnul Vântul. la umbra unui copac se odihnea un drumeț.
Domnul Soare, Domnul Vântul și Domnul Frig,îl salutară: -Bună ziua drumețule. Drumețul la rândul său răspunse : -Bună ziua călătorule!. Domnul Soare , Domnul Vântul și Domnul Frig se luară la ceartă. Fiecare suținea că pe el l-a salutat drumețul. Se întoarseră deci și-l întrebară. Acesta răspunse că nu a salutat decât pe Domnul Vântul. Domnul Soare îl amenință: Ți-arăt eu la vară, o să mori de căldură! Drumețul răspunsă: Cât o fi de cald Domnul Vântul dacă va sufla mă voi simți bine! La rândul său Domnul Frig îl amenință: O să mori de frig la iarnă. Drumețul răspunse: Cât de frig o fi, numai să nu bată Domnul Vântul și mă voi simți bine!

Hunter01: Îmi place cum ai facut eu sunt c-am ocupat si nu pute-am să o fac mersi mult!!
Alte întrebări interesante