Limba română, întrebare adresată de caterina5, 8 ani în urmă

alcatuitimi o mica povestiredespre despre imaginea data

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ioanamate1
1
Era o fata de nume "Maria" ea era foarte saraca si statea pe drumuri toată ziua.Într-o zi o fata i-a dat o felie de paine .Ia i-a multumit.Dupa o luna a venit la ea. Ia i-a spus:
-Cum te cheamă ?
-Maria,pe tine ?
-Alexia,eu aș vrea să te iau acasă !
Fata îi multumise si ele plecau . Cand cele doua fete au ajuns acasa tatal lor Le-au vazut. Cand i-a povestit tatalui sau ce a facut el s-a bucurat foarte mult.Tata si fratele Alexiei i-au dat să manance.Totul s-a terminat cu bine si familia a ramas unita chiar si acum.


Sler ca te-am ajutat ! Noapte buna !

caterina5: multumesc mult
ursulfaracoada73: buna
Ioanamate1: caterina5 Cu plăcere
Răspuns de angelicaandreeoy0v3z
1
Este primăvară.Vântul adia ușor , dânduți senzația că trăiesti într-o poveste.Eu , împreună cu prietena mea cea mai bună, ne-am hotărât să cumpăram niște fructe.Din păcate nu aveam destul de mulți bani.Fiind destul de cald , și , fiind destul de multi oameni care aveau nevoie de ajutor, ne-am hotărât sa muncim , așa , făcând niște bani bine meritați.Toata ziua am trudit , și la final , am reușit sa luăm mai multe fructe decăt ne doream.Ne-am hotarat ca jumate din fructe sa i le dăm unui bărbat care nu era la fel de norocos ca noi.El ne-a multumit , iar noi am plecat acasa fericite.
Alte întrebări interesante