Limba română, întrebare adresată de lupii, 9 ani în urmă

Alcatuitimi si mie o copunere cu titlul ,,Rămas bun doamna învatatoare"

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreeazavaski
1
                               Ramas bun doamna invatatoare

Toti acesti patru ani , i-am petrecut , uneori cu nori , alteori cu soare , langa doamna noastra invatatoare. Am avut mult bucurii si surprize alaturi de ea. Ea ne-a invatat ce era mai bine pentru noi , ca sa ne putem descurca in viata de zi  cu zi. Uneori ne-a mai mustrat , dar asta era pentru binele nostru. Ne explica orice nu intelegeam si ne facea mandri ca avem o asemenea invatatoare. Ne-a invatat , de mici , cantece si poezi , jocuri de copii , fiind ca o mama pentru noi. Ne-a iubit asa de mult! Mi-as dorit ca sa vina cu noi in continuare. Dar din pacate , acum noi vom pleca si vor veni alti copi
O vom pastra in suflet mereu. Te iubim Doamna invatatoare!

lupii: Va multumesc foarte mult
andreeazavaski: Cu placere!
Răspuns de lllet
1
                                   Ramas bun , doamna invatatoare ! 
      Astazi este ultima zi de scoala . Noi , elevii clasei a 4-a am hotarat sa ii facem o surpriza doamnei invatatoare . Am impodobit clasa si am desenat pe tabla momentele frumoase petrecute impreuna cu dansa in acesti patru ani . 
      Pentru noi , doamna invatatoare a fost persoana care ne-a invatat sa scriem, sa citim , sa ne comportam frumos cu cei din jur si sa fim sinceri , indiferent de situatie . De fiecare data cand am avut o problema , dumneaei a fost cea care ne-a ajutat sa trecem peste . A fost cu noi foarte rabdatoare si ne-a explicat de fiecare data cand nu am inteles din prima . 
      Vreau sa ii multumesc doamnei invatatoare pentru tot sprijinul acordat . Nu o sa uit niciodata clipele frumoase petrecute impreuna . Va iubesc , doamna invatatoare ! 

Alte întrebări interesante