Matematică, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Alctuieste un text in care sa-ti imaginezi ca ai ajuns in Tara lui Vreau-si-primesc. Releataza cateva dorinte pe care le-ai avut si care s-au implinit in aceasta tara

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de SimonaIngrid
0
Am plecat intr-o scurta drumetie,la munte.Urcam agale poteca din piatra ce ducea catre un monument din marmura.Multe persoane care au ajuns acolo,spuneau ca acest monument ar fi magic,insa mai bine vedeam cu ochii mei.Ajunsa acolo,am vazut ca monumentul avea un alb stralucitor,in ciuda faptului ca era foarte vechi.Acesta reprezenta o zana,cu 2 perechi de aripi.Curand,aripile au inceput sa luceasca,dand o lumina foarte puternica;mi-am inchis ochi,cu un sentiment de teama.
Cand lumina nu mai era atat de puternica,mi-am deschis ochii si am realizat ca in fata mea nu mai era nici o statuie.In spatele meu insa se afla zana in persoana:destul de inalta,cu aripi stralucitoare si rochie mov,care parea sa fie facuta din petale de flori imense;pe fata i sa infatisa un zambet cald,iar ochii de un albastru ca marea iti dadeau un sentiment de calmitate.
-Tu esri aleasa!imi spune deodata zana,bucuroasa.
-Eu..?intreb putin incurcata
-Desigur!Tu poti fi singura,doar.Probabil nu stii despre ce e vorba,insa iti voi spune pe drum..tu doar urmeaza-ma!
Zana pleca,uitandu-se in spate daca o urmez.Am ajuns in padure,unde,dupa un tufis, de afla o cale de marmura.Ajunse pe calea de marmura,parea ca totul sa fie vrajit,sau chiar probabil eram in paradis.Totul parea sa fie perfect.Pe langa poteca existau niste norisori pufosi.
-Nu doresti sa incerci norisorii?intreba zana
-Norisorii?
-Da!Sunt comestibili.
Astfel,incerc sa apuc un nor,si in ciuda asteptarilor mele,reusesc sa tin unul in mana.Era delicios,iar eu eram socata de ce am putut realiza.Totusi,cum eram eu ,,aleasa"?
-Cum am spus,iti voi povesti pe drum si a venit momentul:tu esti cel mai probabil copilul care va primi tot ce isi doreste.
-Pare prea complicat...si este imposibil.
-Nu este deloc..este defapt tara lui ,,Vreau si Primesc".Vei vedea
Nu peste mult timp de mers ajungem la o poarta,deasupra careia scria ,,Tara lui vreau si primesc".Tot ce spusese zana era adevarat.Aici eram mai multe zane,toate la fel de dragute.Mi-au spus ca orice dorinta am,se va indeplini.Astfel,am inceput sa imi exprim dorintele:......(aici completezi tu)......................................Toate s-au indeplinit pe loc.Insa ceva lipsea:voiam sa diu si eu o zana.De indata a aparut o lumina puternica in spatele meu si mi-a aparut o pereche minunata de aripi si o rochie asemenea celorlalte,galbena.
Era totul perfect,insa am decis sa abandonez,caci viata este imperfecta,iar acest fapt este un lucru care o face sa fie frumoasa.Am alergat inapoi pe poteca de marmura si am intrat intr-un portal care m-a dus in acelasi loc in care am intalnit pentru prima data zana.Cand am vazut statuia de marmura a acesteia,am inceput sa alerg catre cabana in care locuiam.
Alte întrebări interesante