Limba română, întrebare adresată de simoade23, 8 ani în urmă

Aleatuirea unui text dupa un sir de imagini ​

Anexe:

simoade23: acummm de urgenta

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de CozmaSerena15
0

Răspuns:

Balto și Pasărea de aur

Balto este cățelul lui Miss Elene, el este foarte neastămpărat și nu ascultă niciodată.

Eu sunt dădaca lui Balto, am fost dădaca lui de când s-a născut. El a avut o mamă foarte deosebită de el la comportament, dar din păcate ea a murit acum mult timp. Miss Elene iubea foarte mult mama lui nici acum nu a putut trece peste moartea ei. Balto seamănă foarte mult pe mama lui așa că de asta Miss Elene îl prețuiește atât de mult.

Într-o zi, când Miss Elene plecase la muncă observasem că Balto dispăruse. M-am agitat extrem de tare și începusem sa caut prin toată casa, deodată văd pe geam o codiță cu pete negre pe după o piatră imensă. Mi-am dat seama de-ndată cine era. Fug jos, mă împiedic de vreo două, trei ori și ajung la Piatră. Nu era nimeni, probabil că am avut eu vedenii. Dezamăgită mă îndrept spre telefon să o sun pe Miss Elene că a dispărut Balto dar pe când să ating telefonul aud un lătrat de pe aproape ce mi-se părea cunoscut. Fug și mă îndrept spre locul de joacă pentru nepoții lui Miss Elene și îl văd pe Balto lătrând la o pasăre aurie care strălucea de zici ca era o bucată căzută din soarele de pe cer. Nu am mai văzut așa o pasăre, superb de frumoasă chiar dacă strălucea nu puteam să îmi iau ochii de la ea.

Pasărea mă observă și o ia la zbor Balto începe să fugă după ea dar nu se uita pe unde o ia și deodată se trântește cu fața de groapa de nisip și nu se mai putu mișca de acolo. Fug speriată în ajutor, îl scot pe Balto cu toată puterea și mă duc să îl spăl de nisip.

În timp ce îl spăl îi spun:

-Balto! Asta rămâne între noi, așa-i?

-Woof, Woof!

-Așa te vreau, ce câine drăguț ești!

Trecu câteva zile iar eu tot cu gândurile la pasărea aia ciudată stăteam.

Stăteam și tot stăteam până când!....


CozmaSerena15: Sper că este corect!!!
simoade23: mulțumesc frumos dar este vorba despre o pisica si pasare. Ne trebuie un text de maxim 10 propoziții
CozmaSerena15: Aaa scuze am că este un câine dar va rog să spuneți de cate propoziții trebuie căci asa nu am știut! :)
CozmaSerena15: am crezut ca*
simoade23: 10 propoziții maxim
Alte întrebări interesante