Limba română, întrebare adresată de CătălinTalent, 9 ani în urmă

Alege o carte la intamplare. In 7 randuri explicati de ce ati ales cartea!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Rodi11
2
Am ales cartea " Prinț si cersetor" scrisa de Mark Twain .
Am ales aceasta carte pentru ca mi se pare interesanta , nu m-am luat dupa imaginea de pe copertă ci vreau sa o citesc sa vad despre ce este vorba in aceasta poveste , unde titlul spune clar ca este vorba despre povestea unui prinț si a unui cersetor , iar eu vreau sa vad ce legătură este intre ei si care este povestea lor si mai ales ce învățătură ascunde aceasta poveste.Fiecare poveste are învățătura sa, asta este parerea mea.

Rodi11: Din textul tau se presupune ca inca nu am citit cartea ci doar am ales sa o citesc si de ce
Rodi11: Deci trebuia povestită si cartea desi scria i ca tocmai alegi o carte la întâmplare deci nu ai cum sa stii povestea dinainte de a o citi.
Răspuns de pastarnac002
1
Insemnarile unei pustoaice.
Am ales aceasta carte deoarece povesteste viata unei fete de 14 ani, esuand si reusind. Este foarte interesanta, are ca personaje principale pe: Nikki, Zoey, Chloe, Brandon si Mackenzie. Nikki,Zoey si Chloe fiind 3 bune prietene care incearca sa supravietuiasca la scoala. Brandon fiind baiatu visurilor lui Nikki, iar Mackenzie este dusmana de moarte a lui Nikki. Dar din fericire, Machenzie se muta la o alta scoala, o scoala pentru fitosi si bogati. Dar sa nu credeti ca Nikki a scapat de ea! (Va recomand cartea, e super draguta. Chiar ma inspira la desenat.)
Alte întrebări interesante