Limba română, întrebare adresată de ioanaranta63, 8 ani în urmă

Alege oricare dintre campurile lexicale si scrie o compunere în care sa incluzi cat mai multe cuvinte aparțindând acestuia.


Dau coroana plss repede!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de elizaaaaaaa6
7

Răspuns:

Lumea florilor

Familia Florescu este una renumita in orasul meu.Una din membrii familiei fiind chiar prietena mea cea mai buna,Margherita.Stiu,e ciudat dar e o coincidenta foaaaarte mare.

Sa trecem peste simplul fapt ca prenumele ei coincide cu un tip de floare iar numele de familie este Florescu,familia ei mai are si o afacere,aceasta fiind chiar o florarie,chiar cea mai renumita florarie din oras.Sincer,nu ma mira de ce a stiut cele mai multe lucruri la ora de biologie cand am avut o lectie despre flori.Ba chiar m-a ajutat si pe mine sa invat mai multe lucruri despre asta!Am aflat cand reinfloresc unele tipuri de flori,am aflat si de ce floarea-soarelui isi schimba pozitia spre soare mereu.Ea mereu are aceasta legatura cu natura,cu florile. Pana si la scoala vine cu un ghiozdan cu imprimeu cu muuuulte floricele inflorite ,iar la petrecerea de sfarsit de an a adus coronite din flori pentru toate fetele din clasa,bine-inteles lucrate manual de mama sa care este florareasa,cred ca va asteptati sa spun asta!

Sper ca afacerea prietenei mele sa mearga de-minune si sa fac si eu una cand voi fi mare!Familia ei este un exemplu de urmat pentru mine!

☆sper ca te-am ajutat ^-^


ioanaranta63: mulțumesc din suflet!!!:^
elizaaaaaaa6: ❤pentru nimicc♡
Alte întrebări interesante