Limba română, întrebare adresată de deraandreea1978, 8 ani în urmă

alege trei titluri din cele prezentate si alcatuieste cu fiecare titlu ales cate un text creativ ; Singur acasa , Calatorie prin stele , Ceasul cu inima ,Casa bunicilor, O inventie trasnita , Pestisorul de aur, va rog mult sa ma ajutati ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de brianaraluca11
1

Răspuns:

Peștișorul de aur

Era o duminica frumoasa, care mi-a rămas întipărita în minte. Nu îmi venea cred peștișorul de aur era chiar în fata mea.

I am zis dorințele mele cele mai mari. Avem voie doar la 3 dorinte. El mi le îndeplinit iar după a devenit compania din camera mea. Toți erau impresionați de coloristica lui și un peste de aur este chiar în camera mea. Însă nimeni nu știa este unicul peștișor de aur.

Totul era asa de frumos..... pana când mama m a trezit. Era doar un vis! Ce frumos ar fi fost fie real ceea ce eu am visat.

Casa bunicilor

Casa bunicilor este una bătrâneasca, insa tradițională. Bunica are lucruri mii și mii numai tradiționale și ii place fie totul autentic creat de mână ei la ea în casa. Are covoare lucrate manual, paturi și perne! Cu diferite modele ea înfrumusețează colțișorul parca desprins din basme.

Când stau în casă îmi amintesc de vremurile de dinaintea modernismului când nu era totul perfect. Bunica și bunicul au o amintire cu fiecare lucru din casă.

Eu ma simt bine când stau la ei și iubesc foarte mult genul lor de casă!

Singur acasă

Mama este contabila. Muncește din greu dar ei ii place mult ceea ce face. Tata este doctor. El este activ zi și noapte și preocupat de meserie.

Eu stau singura acasă. Încerc lucruri noi, și vreau ii impresionez in fiecare seara când vin acasă cu câte o prăjitură delicioasa. Mereu încerc alte rețete, și chiar sunt pasionata de asta. Îmi fac temele și învăț lecțiile pt școală.

Statul singura acasă nu este ușor dar în astfel de situații te obișnuiești.

Sper te-am ajutat! Mai modifici sau adaugi unde vrei tu


brianaraluca11: de ce am primit doar 3 stele pt munca mea?
Alte întrebări interesante