Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Alege un obiect sau o plantă la care ții în mod deosebit:o jucărie,o carte,un lucru păstrat ca amintire,o floare,un arbore din preajma casei tale.Scrie un text de 100-150 de cuvinte,în care să prezinți clar și precis subiectul ales de tine.
-Te vei referi la formă,elemente componente,culoare,mărime,vechime,locul în care se află,la ce folosește.
-Vei folosi doar date exacte,reale.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de eleeweleew
28

Pixul meu - obiect indispensabil

      De curând am început să țin în mod deosebit la un obiect de papetărie, un simplu pix. Din punct de vedere estetic, are un aspect metalic, mai bine spus că este de culoarea auriu metalizat. Pentru a se realiza contrastul, au fost adăugate elemente de culoare neagră (ex. silicon pentru a nu te răni în timp ce scrii sau un plastic negru pentru a nu uita pagina unde trebuie să scrii, utilizându-se ca un send de carte). Este foarte delicat, mai ales că are și o valoare sentimentală imensă.

     Îl păstrez de aproape 2 ani într-un buzunar special al genții mele și l-am folosit doar atunci când avem nevoie urgentă de a scrie ceva. Valoarea sentimentală pe care o are este datorată faptului că mi l-a oferit mama mea, înainte de a da unul din cele mai importante examene ale vieții mele.

     Cu siguranță va fi păstrat pentru totdeauna, doar pentru a-mi rămâne o amintire frumoasă, cu gânduri călduroase către mama mea.

*162 cuvinte

     

Alte întrebări interesante