Limba română, întrebare adresată de moacasimona4641, 9 ani în urmă

Alegeți a,b,c,d .Alcatuiti un scurt text in care sa prezentati imaginea

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Anutza11111111
3
Mihăiță cum îl alinta toți este un băiat minunat,cuminte,înțelegător,inteligent și asa mai departe! <br /> Într-o dimineață nu își găsea cheile pentru a pleca la scoala, disperat a sunat-o pe mama lui. Aceasta la certat si la pedepsit intr un mod urat,nu la lăsat sa se mai ducă la clubul de lectura. De atunci el a devenit puțin mai dificil,nu își mai asculta parintii,nu mai răspunde la ore și se comporta urat cu bunicii și prietenii lui.<br /> Intr o dimineața de luni a plecat la scoala, el încă nu injura și se comporta civilizat cu profesoara și colegii, Dar atunci el a înjurat, când doamna la auzit la certat. El a băgat capul în pământ și de rușine ce i a fost nu s a mai comportat urat de atunci!<br /> Acuma este același copil ca acum 2 luni! SPER CA TE AM AJUTAT!
Răspuns de brasovadi
1
C) Era o zi de vara, părinții Mariei, au hotărât, sa o lase pe Maria la bunica ei pentru ca luase numai nota bune la școală.
Maria bucuroasa,ca merge la bunica ei, a luat un cadou pentru ea.Cand au ajuns acolo, bunica a primit-o cu multa dragoste în casa.Maria i-a dat la bunica sa, un cadou frumos. Maria a spus, sa meargă împreună cu bunica ei, în parc.Bunica, a vrut sa stea pe banca împreună cu nepoțica ei.Ea o mângâia, încetișor pe spate pe Maria. Au stat ce au stat ele de vorba, pana ce s-a făcut târziu.Au mers acasă fericite.
Alte întrebări interesante