Limba română, întrebare adresată de clasa11, 9 ani în urmă

alegeti sase dintre cuvintele scrise pe caciula piticului si alcatuieste un text creativ in care sa le introduci. dai un titlu potrivit.

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gheorghestelian
3
Intr-o zi ma plimbam 1) bucuroasa pe afara. Pe drum am 2)intalnit o pisica. Am intrebat-o ce face pe 3)SOARELE ACELA IN MIJLOCUL PADURII. Pe fata ei am citit ca e 4)trista .I-am zis sa vina cu mine pentru ca o sa ne distram 5)minunat. A acceptat si am mers peste munti si 6)dealuri pana am ajuns intr-un orasel . Acolo am fost la Festivalul Florilor unde am 7) dansat si am cantat. Langa noi era un domn foarte 8) inalt. Lumea ne-a spus ca le e 9)frica de el. il cheama domnul Lup. Am trecut peste asta si am inchiriat 2 10)biciclete. Dupa am dormit afara in saci de dormit la lumina 11)lunii. Intre timp ne-am facut multin 12)prieteni. Am 13)ras impreuna cu ei si am dansat 14)zglobiu pe muzica pusa la radio.

clasa11: nu
gheorghestelian: ce nu?
gheorghestelian: ntr-o zi ma plimbam 1) bucuroasa pe afara. Pe drum am 2)intalnit o pisica. Am intrebat-o ce face pe 3)SOARELE ACELA IN MIJLOCUL PADURII. Pe fata ei am citit ca e 4)trista .I-am zis sa vina cu mine pentru ca o sa ne distram 5)minunat. A acceptat si am mers peste munti si 6)dealuri pana am ajuns intr-un orasel" copiaza pana aici
clasa11: nu i bun si gata
gheorghestelian: vrei sa fac alta?
Alte întrebări interesante