Studii sociale, întrebare adresată de dockedhaul, 8 ani în urmă

ALEGEȚI TREI PRODUSE NEALIMENTARE ȘI TREI PRODUSE ALIMENTARE MENȚIONAȚI CÂTE DOUĂ DEFECTE ȘI DOUĂ NECONFORMITĂȚI POSIBILE PENTRU FIECARE PRODUS ÎN PARTE INDICÂND ȘI CAUZA ACESTORA Va rog!!! dau 100 puncte!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Jdjsjsjd
4

Răspuns:

Produse nealimentare: Antigel, Detergent, Apa nepotabilă

Antigel: Omoară câinii, dacă consumăm această substanță, vom muri si noi ca câinii și vom avea simptome mari precum voma, oboseala.. V-a afecta stomacul.

Detergent: Este tare la gust și are niște chimicale in care spălă. Dacă consumăm această porcărie, v-a face spume în stomac și provoacă moarte cu simptome foarte mari, precum voma și dureri de burtă.

Apa nepotabilă: Este și ea o apă, se găsește în râuri. Dacă consumăm apă din locul unde spune Apa nu este bună de băut, ne v-a afecta stomacul și putem da în ulcer. Provoacă moarte și simptome mari precum voma și starea de rău.

Produse alimentare: Carne, Produse Lactate, Dulciuri

Carnea este un produs alimentar foarte bun. Ea conține substanțe hrănitoare precum fierul. Fierul este bun pentru sânge. Dacă nu consumăm carne, ne v-a afecta sângele din cauza lipsei de fier și produce moarte, însoțită de simptome precum starea de rău și durerea de cap.

Produse lactate: Sunt niște produse foarte bune și cu gust bun. Dacă consumăm în exces lactate, ne v-a afectă ficatul și stomacul și duce la moarte cu simptome precum voma și durerea de cap.

Dulciurile: Foarte adorate de copii. Dulciurile au un gust foarte bun și sunt bune de mâncat dar nu în exces. Dacă consumăm dulciuri în exces, putem facem diabet și duce la moarte însoțită de simptome foarte mari precum durerea de cap și voma.

Sper că te-am ajutat!


dockedhaul: Multumesc!
Alte întrebări interesante