Matematică, întrebare adresată de dtudose57, 9 ani în urmă

algebra problema 56 ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de CinevaFaraNume
2

Răspuns:

c

Explicație pas cu pas:

f(g(x)) = \begin{cases}g(x) - 1, \quad \text{daca } g(x) < 0\\2g(x)-3, \quad \text{daca } g(x)\geq 0\end{cases} = \begin{cases}x - 2 - 1, \quad \text{daca } g(x) < 0\\2(x-2)-3, \quad \text{daca } g(x)\geq 0\end{cases} = \begin{cases}x - 3, \quad \text{daca } x-2 < 0\\2x-4-3, \quad \text{daca } x-2\geq 0\end{cases}=\begin{cases}x - 3, \quad \text{daca } x < 2\\2x-7, \quad \text{daca } x\geq 2\end{cases}


dtudose57: mulțumesc
Alte întrebări interesante