Limba română, întrebare adresată de dorina2, 9 ani în urmă

am de compus o poveste despre orce ma ajutatii va rog

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de corinasticlaru
6
                                             Vacanta de neuitat
  
         In prima zi a vacantei de vara am hotarat sa merg cu cei trei prieteni ai mei :Radu ,Alina si Teodora la un mic picnic.Ei au fost incantati de idee.
         Cand am ajuns pe pajiste Alina a scos din rucsacul sau , o minge si a propus sa  ne jucam.Radu a dat mingea atat de departe ca nu o mai zarisem.Eu si Teodora ne-am dus sa cautam mingea.
         Teodora a vazut un iepuras jucandu-se cu familia sa ,dar avea mingea Alinei.Noi am decis sa le lasam mingea.
         Alina nu sa suparat , a fost fericita fiindca a putu sa dea mingea iepurasiilor.

          
Răspuns de nicolab
6
A fost o data o fata pe chare o chemă Vannesa. Ia nu avea prieteni pentru ca parinți ei erau stricți dar ea nu stia ceva de ce nu avea voie vara la soare. Parinti ei erau vampiri lor nu le placea soarele,si de asta nu o lasa pe Vannesa afara pentru ca odata aflat secretul lor sa terminat si cu ei si cu Vannesa. Odata Vannesa trecea pe langa camera parintilor si îi auzi Vannesa speriata de ce auzise spuse : -Deci de asta nu ma lasati la soare? Pentru ca va este frica. -Vannesa tu nu intelegi esti prea mica esti un copil -Doar pentru ca tu ma crezi un copil nu inseamna ca sunt unul. -Crezi ca noi vrem sa fim vampiri? Vannesa tranti usa camerei furioasa si se duse in camera ei. Vannesa se furisa noaptea afara. Dar dimineata can pana atunci trebuia sa vina ea nu se intoarse ci cauta ceva ca sa devina om si ea si parinti. Pana la urma ea gasi leacul si deveni om cum dori. Sfarsit Sper ca te-am ajutat pup.

dorina2: voarte interesant
nicolab: Mersi am o imaginatie bogata ^_^
Alte întrebări interesante