Limba română, întrebare adresată de mali99, 9 ani în urmă

Am de facut o compunere "O excursie in desert" ceva idei? :*

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lulu17
0
cat de lunga vrei sa fie?

mali99: cam de 15-20 randuri
lulu17: intr-o zi, m-am trezit in desert....Era extrem de cald...Soarele stralucea puternic ,in jur erau numai cactusi si pe nisip erau cativa serpi.M-am speriat.Cineva era in spatele meu...Era un baietel de 9-10 anisori.
lulu17: IMEDIAT ITI SCRIU CONTINUAREA...
mali99: Multumesc mult !
lulu17: Si el se pierduse ca si mine...Impreuna am incercat sa ajungem la un telefon public dar fara speranta.Era in zadar.Se parea ca vom ramane acolo pe veci si vremea era tot mai calda.Simteam ca ametesc si imi vanea sa lesin de atata caldura...L-am intrebat pe baietel cum il chea,mi-a spus ca il cheama Sorin.El era mai speriat decat mine.Am incercat sa il linistesc dar parca toata lumea se prabusea...Dintr-o data am auzit ceva...Era vocea mamei mele...Atunci mi-am dat seama ca am visat.
mali99: Multumeesc :*
lulu17: Era 7 dimineata...Ma bucur ca a fost doar un vis.Oricum,niciodata nu strica o excursie in desert...
lulu17: cuplacere :)
Răspuns de carlaAsk
0
acum 2 ani am fost in excursie in desert. nu credeam ca va fi asa de cald.nisip era cat vedeai cu ochii.serpii se tarau in zig zag si lasau urmee serpuite.ploaia venea doar o data pe an deci nu miam facut sperante.apoi am vazut piramiidele care erau uriase.desi a fost cald am vazut lucruri noi,am invatat despre ele si leam admirat minunanduma
Alte întrebări interesante