Istorie, întrebare adresată de electrickidp761qb, 8 ani în urmă

Am de făcut un text în care să vorbesc despre cauzele și consecințele de la al doilea război mondial! Cinci idei la fiecare! Ajutor repede!


FreshMan223: cat de mare ?
electrickidp761qb: 100 de cuvinte...
electrickidp761qb: =D
electrickidp761qb: Dar nu conteaza cate cuvinte... sa fie atractiv sa zic asa ok?
electrickidp761qb: deoarece am proiect supriza pentru profesoara si de asta

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de FreshMan223
2
Cel de Al Doilea Razboi Mondial a avut un impact foarte mare asupra intregii lumii. In primul rand multe state din Europa au avut de suferit datorita incendierii masive realizate de Hitler cand inamicul principal se apropia, din acest fapt mai mult de 90% din Varsovia era distrusa du teminarea razboiului. In al doilea rand dupa terminarea razboiului multi Nazisti plecau spre Spania sau Italia amandoua avand ca destinatie finala America de Sud pentru a evita pedeapsa capitala. In al treilea rand toti aliati principali ai Germaniei cum ar fi Italia sau Romania au fost tratate ca tari invinse dupa razboi. In al patrulea rand multe tari din Europa estica au devenit State Socialiste inclusiv Romania. In al cincelea rand dupa razboi Romania si-a revendicat unele teritorii care ii apartineau.

Si ca un fun fact pentru tine Dupa terminarea razboiului toata Moscova a sarbatorit insa dupa 24 de ore de petrecere continuua Toata vodka din Moscova se terminase.

Scuze daca mai sunt greseli gramaticatle acriu de pe telefon, si apropo am 12 ani. Bafta

FreshMan223: gata
FreshMan223: scuze ca a durat asa mult
electrickidp761qb: ok ms mult eu am 10 ani asa ca esti foarte de folos!!!
FreshMan223: fain
electrickidp761qb: hai cati dau cerere de prietenie
FreshMan223: Bafta
electrickidp761qb: gata
electrickidp761qb: am 2 intebari... sunt incepator la brainly si vreau sa stiu cum scimb numele si cum schimb poza de profil
DabbingPanda: =d
Alte întrebări interesante