Limba română, întrebare adresată de Andytgak, 8 ani în urmă

Am mare nevoie! URGENT! Redactează o compunere de 150-300 de cuvinte, în care să-ți exprimi opinia cu privire la importanța organizării unor târguri de carte pentru copii și adolescenți.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de iGeo
2

Răspuns:

Targurile de carte pentru copii si adolescenti sunt extrem de importante. In felul acesta tinerii si copii afla cele mai noi aparitii de carte, pot cumpara carti sau chiar pot discuta cu anumiti scriitori sau poeti.

Eu cred ca este util pentru tineri sa se organizeze astfel de targuri de carte. Cel mai interesant este sa poti discuta cu autorii unor carti pe care le-ai citit si sa poti pune intrebari. Experienta lor, felul in care discuta, comportamentul acestora poate fi un model bun de urmat, in special pentru tineri.

In cadrul targurilor de carte pot fi organizate si serate literare sau workshopuri tematice (incalzirea globala, scriitorii contemporani, literatura moderna).

Din nefericire, tinerii (in special adolescentii) nu trateaza aceste targuri de carte cu foarte mare seriozitate, crezand ca sunt niste activitati plictisitoare si lipsite de sens.

Consider ca doar cartile, lectura pot forma corect, frumos si armonios un viitor adult, astfel ca participarea la targuri de carte este oportuna.

Alte întrebări interesante